Klokkerholm IF nu i serie 3

Det går godt for herrefodboldhold i Klokkerholm

Spillere og træner på det nye serie 3-hold er begejstrede over oprykningen, og det forstår man godt. Foto: (privatfoto) <i>(privatfoto)</i>

Spillere og træner på det nye serie 3-hold er begejstrede over oprykningen, og det forstår man godt. Foto: (privatfoto) (privatfoto)

KLOKKERHOLM:Der er i denne tid glæde over de gode resultater, som KIFs herrefodbold har opnået på det sidste. For første gang siden 1999 har Klokkerholms herrer nemlig kvalificeret sig til en sæson (eller forhåbentlig flere) i serie 3 fra 2016.

Det skete ved en afsluttende kamp i Gandrup mod de lokale VHG/GS, der ydermere kunne risikere at rykke ned ved nederlag. Så spændingen var til stede massivt fra kampstart. Til at støtte Klokkerholm kom ca 40-50 tilskuere - så støtten på KIF’s side var klart størst.

Efter en nervepirrende kamp fik Klokkerholm hevet sejren på 2-1 i land på mål af topscorer

Nicklas Knudsen og unge Lasse Kollerup, og festlighederne kunne begynde. Træner Jens Ole Klitgaard var i dagens anledning i jakkesæt (Mourinho-style?), og senere

på aftenen kom han så (obligatorisk) under bruseren.

Fejring vil officielt ske d. 14. november, hvor KIF holder aktivfest for alle trænere i klubben. Enhver, der har spillet herre- eller dameseniorkampe i 2015 samt bestyrelse er inviteret med partnere. Her uddeles desuden diverse pokaler m.v.

Der venter en spændende sæson, hvor modstanderne kunne være hold fra Flauenskjold, Vodskov, Voerså, Ulsted, Hals og Holtet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.