Klopp efter derbysejr: Jeg elskede hvert sekund

Liverpool-manager Jürgen Klopp kunne søndag se sit reservespækkede hold sende Everton ud af FA Cuppen.

Jürgen Klopp gav pause til alle de store profiler søndag. I stedet sørgede de sædvanlige reserver for en sejr over lokalrivalerne Everton.

Jürgen Klopp gav pause til alle de store profiler søndag. I stedet sørgede de sædvanlige reserver for en sejr over lokalrivalerne Everton.

LONDON:Selv om Liverpool søndag stillede op med reserve- og ungdomsspillere, lykkedes det alligevel at slå lokalrivalerne fra Everton, der havde alle de tunge skyts med, i FA Cuppen.

Carlo Ancelottis tropper blev sendt på den korte tur hjem til Goodison Park med et 0-1-nederlag efter et drømmemål af den kun 18-årige midtbanespiller Curtis Jones.

Efter derbysejren havde Jürgen Klopp da også kun rosende ord til overs for sit unge og uprøvede hold.

- Jeg så en sensationelt god præstation fra et ikke særligt erfarent hold med en masse spillere, der var med for første gang på så stor en scene foran dette publikum mod denne modstander, siger Liverpool-manageren på klubbens hjemmeside.

- Det var fremragende, jeg elskede det, jeg elskede hvert sekund af kampen.

Med sejren er Liverpool, der fører Premier League suverænt, klar til 16.-delsfinalerne i den traditionsrige pokalturnering.

Efter et hektisk og tætpakket juleprogram kan Klopp nu give sine spillere en pause. Næste kamp er mod Tottenham lørdag i ligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.