Klopp om Lewandowskis kritik: Alt er i orden

Lewandowski føler sig ført bag lyset af Dortmunds ledelse. Jürgen Klopp er fokuseret på, hvad polakken leverer

Klopp om Lewandowskis kritik: Alt er i orden

Dortmund-angriber Robert Lewandowski fik ikke lov at til at forlade Dortmund i sommerpausen, og det er polakken så irriteret over, at han langer ud efter ledelsen i Dortmund.

- Jeg vil ikke skjule, at jeg føler mig svigtet. Folk fra klubben har sagt én ting til mig, og så er det endt med noget helt andet end det, vi aftalte, har den målfarlige angriber sagt til en polsk avis.

Træner Jürgen Klopp er dog relativt ligeglad med, hvad Lewandowski siger, så længe han præsterer godt nok på grønsværen.

- For mig er det tusind gange vigtigere, hvad han gør, end hvad han siger, siger Jürgen Klopp torsdag ifølge nyhedsbureauet dpa.

Robert Lewandowski, der scorede 24 ligamål for Dortmund i sidste sæson, har sagt, at han trods sin utilfredshed med ledelsen vil give sig "100 procent til træning og i alle kampene".

Og det er godt nok for træner Klopp. Ifølge ham er polakkens udbrud noget, der fra nu af vil blive behandlet internt i klubben.

- Det er alt sammen i orden.

- Alt det, han har sagt, vil vi behandle internt, siger Jürgen Klopp.

Borussia Dortmund-boss Hans-Joachim Watzke har til tv-kanalen Sport1 oplyst, at han er klar over, at Lewandowski er skuffet over sportsdirektør Michael Zorc og Watzkes ageren hen over sommeren.

Watzke forsvarer sig med, at Dortmund-ledelsen har truffet de beslutninger, der har været i klubbens bedste interesse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.