Sæby

Klovne løb til den store guldmedalje

Hospitalsklovne fik flot opbakning fra Sæby - på landsplan løb over 1100 med

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var stuvende fuldt på Sæby Torv, da der i lørdags blev løbet for de danske hospitalsklovne.

SÆBY:I lørdags var der kæmpe klovneløb over hele landet for at støtte de danske hospitalsklovne.

I Sæby gik Sæby Handelsstandsforening sammen med en række organisationer og og Sæby Svømmebad samt Stidsholt Idrætsefterskole - støttet af bl.a. en række erhvervsdrivende.
Iført røde næser, klovnedragter, sjove parykker, kæmpesko og masser af alt det grej, en klovn ellers har med sig, gik det løs fra torvet i højt humør.
Vejrudsigten havde lovet masser af regn, men solen smilede, Sæby Garden spillede og Stidsholt havde engageret en vaskeægte klovn, der underholdt i timerne op til starten.
I sådan et løb er det ikke var vigtigt at komme først i mål, men vigtigt at deltage. Der var således også tilmeldt løbere i alle kategorier - lige fra de, der kunne løbe rigtigt hurtigt, til de, der tog turen med ro.
Turens ældste deltager var Peter Hvass Hansen på 85. Han har nemlig familie i Sæby.
Hvass Hansen, der kommer fra Aalborg, havde sin rollator med og gennemførte løbet sammen med børn, børnebørn og oldebarn.
- Jeg har selv et barnebarn, der ofte har været indlagt på Skejby sygehus og som har haft nogle perioder med hårde og svære sygdomsforløb. Jeg ved derfor, hvor meget hospitalsklovnene betyder for de børn, og hvor gode de er til at få forløbet til at gå lidt nemmere. Derfor ville jeg gerne være med til at støtte hospitalsklovnenes vigtige arbejde, når nu det var muligt, fortæller Peter Hvass Hansen.
Godt 1100 løb på landsplan - de 80 fra Sæby.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.