Klubben i knæ: Parma-spillere vil selv betale transport

Spillerne i fodboldklubben Parma er villige til selv at betale for transporten til udekampen mod Genoa.

Den økonomisk pressede italienske fodboldklub Parma er fanget i så stor en krise, at ledelsen ikke med garanti kan love spillerne, at busturen til søndagens udekamp mod Genoa i Serie A kan betales.

Hvis ledelsen ikke kan finde penge til spillerbussen, er Parma-spillerne selv indstillede på at betale for turen.

Det siger anfører Alessandro Lucarelli til radiostationen Radio Anch'io, efter at Parmas hjemmekamp mod Udinese i weekenden blev aflyst, fordi klubben ikke havde råd til at hyre politifolk eller andet sikkerhedspersonale til kampen.

- Det er som at være i en film. Vi har set alt, du overhovedet kan forestille dig med fire forskellige præsidenter i denne sæson.

- Da vi ikke spillede søndagens kamp mod Udinese, havde jeg en skidt fornemmelse. Det var en søndag med en bitter smag i munden.

- Vi indleder forberedelserne til Genoa-kampen, og hvis der ikke er en bus, sørger vi for fem eller seks biler, som vi kan rejse i. Vi er villige til selv at betale, siger Lucarelli.

Parma-spillerne har slet ikke har fået løn i denne sæson, og klubben er suveræn bundprop i Serie A.

Klubben er allerede blevet frataget et point i denne sæson på grund af klubbens elendige økonomi. Desuden er Parma blevet frataget sin plads i sæsonens Europa League.

Alene i de seneste to måneder har Parma skiftet ejer to gange, så klubben, der især i 1990'erne gjorde det flot på den europæiske scene, er i frit fald.

Parma er noteret for sølle 10 point efter 23 kampe.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.