Klubformand vil begære HC Midtjylland konkurs

HC Midtjylland-formand Thomas Hintze vil begære klubben konkurs, hvis ingen investorer melder sig fredag.

HC Midtjylland træner, Jonas Wille, har i den seneste tid set sit hold tabe stort gang på gang. Foto: Scanpix/Frank Cilius

HC Midtjylland træner, Jonas Wille, har i den seneste tid set sit hold tabe stort gang på gang. Foto: Scanpix/Frank Cilius

Håndboldklubben HC Midtjylland synes tæt på en konkurs. Det skriver Herning Folkeblad fredag.

Klubformand Thomas Hintze har endnu ikke fået positive tilbagemeldinger fra den investorgruppe, der skulle være i spil til at overtage både klubben og dens milliongæld, siger han til avisen fredag.

- Hvis der ikke sker noget i løbet af dagen, så indkalder jeg til en ekstraordinær generalforsamling, hvor jeg vil indstille til, at klubben begæres konkurs, siger Thomas Hintze.

HC Midtjylland mangler tre kampe i 888 Ligaens grundspil, men Hintze overvejer at trække holdet inden den sidste kamp 28. marts mod Skjern. Det gør han af hensyn til bundholdet Tønder.

- For hvis vi ikke gør det, og vi så går konkurs, rykker Tønder ned alligevel, hvis de slutter på sidstepladsen.

- Hvis vi trækker os før den sidste kamp, så er det kun os, der rykker ned. Det skal jo ikke gå ud over andre hold, hvis vi lukker, tilføjer hovedinvestoren.

For at holde konkursen på afstand har klubben sagt farvel til en række af de største profiler. Det har smittet af på resultaterne. Således har den midtjyske klub lagt ryg til det ene store nederlag efter det andet på det seneste.

HC Midtjylland ligger næstsidst i ligaen med 13 point, mens Tønder har ti point på sidstepladsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.