Klubmesterskabet 2016

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der blev uddelt velfortjente medaljer Foto: Henrik Vandrup

21. november afholdt Karateklubben på Øland sit årlige klubmesterskab, hvor kæmpere i alle aldersgrupper under trygge rammer kunne teste deres kunnen. Som altid var familie, venner og nysgerrige velkomne til at kigge forbi, og der var ganske mange, som havde fundet frem til medborgerhuset på Øland for at se med og heppe på deltagerne.

Først afvikledes konkurrencen i basisteknik også kaldet kihon, De tre kæmpere William, Rasmus og Rasmus V, gav prøver på deres kunnen. Der blev kæmpet godt før William kunne kalde sig klubmester skarpt forfulgt af Rasmus og Rasmus V.

Derefter fulgte Kata fra de lavere graduerede børn og hele vejen op til seniorerne. Det var spændende at se, og koncentrationen lyste ud af alle, da de udførte deres kataer efter bedste evne.

Efter kata var der en lille pause, hvor et par gode hjælpere havde gjort et flot stykke arbejde med at smøre lidt madder og klargøre kaffe, saft og kager.

Så var der en lille opvisning, hvor der blev vist lidt kampøvelser, og et par flotte kata og lidt våben, før man gik i gang med konkurrencerne i kumite (frikamp).

Også her blev der kæmpet flot, og der blev vist superflot ånd og kampgejst fra alle deltagere, inden der kunne kåres nogle velfortjente klubmestre. - En god dag og et vellykket arrangement, sagde arrangørerne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden