Klyngefest stor succes

Over 150 fra alle 10 involverede landsbyer deltog i fredagsfesten i Hørby

Ole Jensen
Teatret Honningbanden vakte stor begejstring især blandt børnene med deres trylleshow, hvor en kanin i voksenstørrelse assisterede tryllekunstneren. Privatfoto
15. september 2018 12:56

HØRBY: Fællesklyngefesten fredag eftermiddag og aften i et stort festtelt rejst på Engen i Hørby gik over alt forventning og sluttede meget senere end formand Kim Knudsen fra Hørby havde forventet.

- Jeg havde troet at festen ville slutte omkring klokken 20 eller 20.30, men rigtig mange blev helt frem til omkring klokken 22, fordi der var en god stemning i telte og folk hyggede og snakkede på tværs af de 10 deltagende landsbyer i samarbejdet Landsbyklyngen Mariagerfjord Vest. Jeg gik selv hjem omkring klokken 22.30 som en af de allersidste, fortæller han stolt dagen derpå.

Honningbanden en succes

Klyngefesten blev indledt allerede fredag eftermiddag, hvor de ældste skolelever fra enkelte af klyngelandsbyerne ligefrem kom cyklende til arrangementet i Hørby.

Her blev eftermiddagen indledt med et trylleshow for de fremmødte børn udført af Teatret Honningbanden.

Showet omfattede tryllekunstneren selv og hans assistent i skikkelse af en mandshøj kanin, der begge vakte stor begejstring blandt børnene i festteltet.

Wokmad og hygge

Efter trylleshowet blev der tændt op og serveret mad til alle fra en kæmpestor wokgryde.

- Maden og snakken ved det efterfølgende samvær gav anledning til flere forslag til fremtidige aktiviteter i klyngesamarbejdet. Om de bliver realiseret i år eller næste år skal vi drøfte i næste uge, når vi evaluerer den vellykkede klyngefest i Hørby, pointerer Kim Knudsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...