EMNER

KMD fyrer 120

Hvor mange der fyres i Aalborg, er ikke fastlagt

KMD har 800 ansatte her på afdelingen i Aalborg. Da fyringer rammer bredt geografisk, undgår man næppe fyringer her.

KMD har 800 ansatte her på afdelingen i Aalborg. Da fyringer rammer bredt geografisk, undgår man næppe fyringer her.

AALBORG:Omkring 120 ansatte i it-virksomheden KMD vil blive ramt af en fyringsrunde, som vil koste dem jobbet per 26. august.

Det oplyser KMD’s pressechef, Christoffer Hellmann, tirsdag.

KMD har afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og København. Ud af virksomhedens i alt 3000 ansatte arbejder de 800 i Aalborg. Hvor mange af dem, der rammes af fyringsrunden, er uafklaret.

- Fyringerne sker bredt, både i organisationen og geografisk. Hvor mange der fyres hvor, er endnu ikke fastlagt, siger Christoffer Hellmann.

KMD’s direktør, Eva Berneke, siger i en skriftlig kommentar, at virksomheden kan konstatere, at prissætningen på markedet skærpes, og at det er en forudsætning for KMD, at firmaet kan matche priserne for at være en attraktiv leverandør.

- Den skærpede konkurrence og fortsat faldende priser i it-branchen medfører, at KMD tilpasser organisationen. Tilpasningen medfører, at virksomheden planlægger at opsige op til 120 ansatte på tværs af forretningen, siger direktøren.

Kim Skovgaard, fællestillidsrepræsentant for HK/Privatmedlemmerne på KMD, er skuffet over, at virksomheden efter fyringsrunder i 2013 nu vælger at skære igen.

- Det er bekymrende og sørgeligt, at ledelsen i KMD nu igen fyrer medarbejdere. Det er kun et halvt år siden, vi måtte sige farvel til 400 kolleger ved sidste fyringsrunde, og generelt har der været mange hårde nedskæringer de seneste år. Som ansatte frygter vi for vores fremtid, skriver Kim Skovgaard i en mail til Ritzau.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst