Velgørenhed

Knæk Cancer indsamler 143 millioner kroner

Dansefans donerede 35 millioner kroner. Kræftens Bekæmpelse er overvældet over danskernes støtte

Særprogram med Vild med dans, hvor der sættes fokus på knæk cancer fredag d. 25. oktober 2013. Her ses deltagerne, som samler penge ind til knæk cancer

Særprogram med Vild med dans, hvor der sættes fokus på knæk cancer fredag d. 25. oktober 2013. Her ses deltagerne, som samler penge ind til knæk cancer

HELE LANDET: Knæk Cancer-ugen kulminerede lørdag aften med TV 2-showet ”Knæk Cancer Live”, og indsamlingen blev en stor succes.

143.820.928 kroner blev der skrabet sammen til Kræftens Bekæmpelse, og det resultat ligger langt over sidste års 102 millioner kroner.

- Det er helt overvældende, og i Kræftens Bekæmpelse er vi dybt taknemmelige over den støtte til kræftpatienterne, som hele Danmark igen har vist, siger Leif Vestergaard Pedersen, direktør i Kræftens Bekæmpelses, i en pressemeddelelse.

- Alle de mange bidrag fra privatpersoner og virksomheder og alle former for aktiv indsats i de seneste uger har været med til at vise, at danskerne står sammen i kampen mod kræft, tilføjer han.

I løbet af ugen har en række TV 2-programmer bidraget stort til indsamlingen. Blandt andet donerede seerne af ”Vild med dans” mere end 35 millioner kroner.

En lang række virksomheder har ligeledes støttet Knæk Cancer med store pengebeløb.

TV 2’s programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen, glæder sig over succesen og fortæller, at indsamlingsshowet vender tilbage i 2014.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.