Kneben sejr til Pirates

Aalborg Pirates holder trit i toppen af AL-Bank Ligaen med snært udesejr

Mathias Månsson stod for en flot assist i første periode, da Pirates var i undertal. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Mathias Månsson stod for en flot assist i første periode, da Pirates var i undertal. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

RØDOVRE:Aalborg Pirates fortsætter deres parløb med lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks i toppen af den bedste danske ishockeyrække.

Fredag aften vandt piraterne med 3-2 ude mod Rødovre - en sejr, der blev grundlagt i første periode.

Backen Simon Grønvaldt bragte Pirates foran med 1-0 i en situation, hvor gæsterne ellers var i undertal. Mathias Månsson leverede en superassist på en flot kontra. og senere i perioden blev det 2-0 signeret ved den tidligere frederikshavner Christian Nordentoft.

Rødovre reducerede til 2-1 i starten af anden periode ved Adrian Ekström, men Kasper Degn udbyggede igen til et to-måls forspring midtvejs i perioden - en periode, som Rødovre ellers dominerede efter at have været meget ringe i de første 20 minutter.

Pirates var fokuseret på at køre sejren hjem, men seks minutter før slutfløjt reducerede Emil Bigler til 2-3 for hjemmeholdet, og der blev skabt yderligere spænding, da Sebastian Ehlers pådrog sig en udvisning fire minutter før tid, og først der vågnede publikum i en ellers tam skøjtearena.

Pirates formåede dog at overleve undertallet og sikre sejren trods hårdt pres i slutfasen, hvor svenske Magnus Åkerlund præsterede et par gode redninger efter ellers at have set skidt ud ved begge mål.

Aalborg Pirates kan nu holde en sjældent lang kamppause på tre dage, inden det tirsdag går løs mod Esbjerg i Gigantium Isarena.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Mia-sagen: Grusomt anklageskrift
Luk