Kneben testsejr til AaB

Kayke der ikke kan bruges i AaB efter sommer, scorede det eneste mål i testkampen mod Hobro

AaB hentede årets første sejr i testkampen mod Hobro. Foto: Claus Søndberg

AaB hentede årets første sejr i testkampen mod Hobro. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Det var en opstilling langt fra den, som løber på banen i superligapremieren i starten af marts, som AaB lagde ud med mod Hobro. Der var blandt andre fundet plads til prøvespilleren Mads Rodríguez Sørensen fra Middelfart og Danmarksserie-spilleren Kasper Pedersen. Hos Hobro var der flere velkendte ansigter med, men der var også fundet plads til en prøvespiller i form af den tidligere Thisted FC-bomber Christian Andreasen.

AaB kom foran allerede i det femte minut. Efter et fint opspil i højresiden helkiksede Hobro-målmand Jesper Rask sit indgreb, bolden dumpede ud i fødderne på Kayke, som let kunne score føringsmålet.

AaB dominerede i en kamp, der havde det niveau man kan forvente på denne tid af året. Efter 24 minutter var Superligaholdet tæt på at fordoble føringen. Rolf Toft satte sig igennem, men Jesper Rask var vågen og kom ud i fødderne af AaB-angriberen. Riposten røg ud til Nikolaj Thomsen som også fik parreret sit forsøg.

Efter knap en halv time viste Hobro tænder. Kasper Fisker fik fyret et godt langskud afsted, som Carsten Christensen skulle hive en stor redning frem for at klare.

Der blev ikke scoret mere end en enkelt gang i de første 45 minutter og begge hold brugte, som ventet pausen til at skifte ud. Mest markant hos AaB der sendte mere end halvdelen af startopstillingen i bad og sendte spillere som Rasmus Wurtz, Kenneth Emil Petersen og Jeppe Curth på banen.

Det var Hobro som først havde bud efter en scoring i anden akt. Men en god dobbelt-chance blev ikke udnyttet efter godt 10 minutter.

Ellers var det en chancefattig omgang som de fremmødte frysende tilskuere blev budt på. Afslutningerne inden for rammen, i begge ender, kunne tælles på en hånd.

Indskiftede Lukas Spalvis havde AaB’s bedste mulighed efter pausen. Ti minutter før tid blev han spillet fri tæt på mål men afslutningen blev sendt ind på benet af en Hobro-forsvarer.

Der kom ikke mere at varme sig på. AaB vandt 1-0 og kan glæde sig over årets første sejr. Hobro kan glæde sig over en god gang træning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.