Knightley er plørefuld ved verdens ende

Hvis verden går under om 20 dage, så vil man finde skuespillerinden Keira Knightley i en ordentlig brandert.

Knightley er plørefuld ved verdens ende

Hvis skuespillerinden Keira Knightley fik et nys om, at verden om 20 dage vil være fortid, så vil hun drikke sig en ordentlig kæp i øret. Hollywood-stjernen vil nemlig ikke kunne bære at være ædru i sådan en situation.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Den 27-årige skuespillerinde indrømmer, at hun meget hellere vil drikke en "forfærdeligt masse" alkohol og ignorere jordens undergang, end hun vil være ædru og opleve det.

- Jeg ville drikke en forfærdeligt masse. Jeg vil absolut ikke være ædru ved enden på det hele, fortæller Knightly ved filmpremieren på "Seeking A Friend For The End Of The World" ved Los Angeles Film Festival.

Ud over at ville være plørefuld fortæller Knightley også, at hun ville være "skrækslagen" for, hvor meget smerte hun ville kunne udholde, hvis en kæmpe meteor landende på jorden. Skuespillerinden ville gemme sig i et hjørne.

- Jeg ville gemme mig i et hjørne og græde! Tror jeg. Man tror nok, at man vil tænke; "Hvad er på min liste? Vil jeg springe ud fra et fly? Vil jeg være med i et orgie? Vil jeg tage en masse stoffer?", fortæller Knightley og fortsætter:

- Helt ærligt, hvis nogen fortalte, at en meteor vil ødelægge jorden om 20 dage, så tror jeg, at jeg vil være alt for optaget af, om det vil gøre ondt, og så vil jeg være skrækslagen! Og befinde mig i et hjørne.

/ritzau/