Aalborg

Knivbevæbnet forsøgte røveri mod Kiwi

Mand stak af, da kunder konfronterede ham og bad ham forsvinde fra butik i Aalborg Øst

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:En knivbevæbnet mand forsøgte ved 18-tiden mandag aften at begå røveri mod dagligvarebutikken Kiwi på Saltumvej i Aalborg Øst.

- En mand truede personalet med en kniv, men røveren blev konfronteret af tre kunder, der stod ved kassen, og han blev åbenbart så skræmt af dem, at han løb fra stedet, fortæller vagtchef Per Vagn Nielsen, Nordjyllands Politi, der sammen med kollegerne havde en usædvanlig travl mandag eftermiddag og aften.

Således var det den samme hundepatrulje, der havde været ude at søge efter en voldtægtsmand i Østerådalen, der måtte sendes til røveriforsøget på Saltumvej i Aalborg Øst for at lede efter den knivbevæbnede røver - uden at de dog havde held med.

Vagtchef Per Vagn Nielsen beskriver den knivbevæbnede røver som en yngre dansk mand, 180 til 185 centimeter høj, spinkel af bygning og iført sort trøje eller jakke med logo på højre side af brystet og på ryggen. Røveren var i sorte bukser, havde sorte handsker og sorte Nike som. Politiet kan kontaktes på telefon et et fire.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.