Knivstik i S-tog: Vidne bekræfter chikane

Politiet har talt med et vidne til en voldsepisode i S-tog, hvor 30-årig fik dybt stik i ryggen.

Knivstik i S-tog: Vidne bekræfter chikane

Politiet har haft kontakt med det efterlyste kronvidne til en voldsepisode i et S-tog mellem Greve og Hundige natten til søndag.

Vidnet har bekræftet hændelsesforløbet og signalementet af fire unge gerningsmænd, der dog endnu ikke er pågrebet, siger vagtchef Michael Hvid, Midt- og Vestsjællands Politi.

Vidnet er en mand, der natten til søndag i S-toget blev chikaneret af fire mænd, der kastede flasker efter ham.

Da en 30-årig mand bad mændene om at opføre sig ordentligt og holde op med at genere og provokere, stak en af dem en kniv i ryggen på ham.

- Vi har talt med vores kronvidne, som har bekræftet det, vi vidste i forvejen. Han har fortalt, at han blev chikaneret, og han har bekræftet signalementet af gerningsmændene, siger Michael Hvid.

Den 30-årige sad ved siden af vidnet, og da han bad de fire unge om at holde op, var det indledningen til at slagsmål, og først da de fire var stået af toget, opdagede den 30-årige, at han var stukket.

- Det har ikke ramt nogle vitale organer, men han har fået et dybt stik i ryggen, og så er han også snittet på halsen og øret, fortæller vagtchefen.

- Det kan meget vel blive takseret til drabsforsøg senere, når vi får vidneforklaringer og flere informationer, men lige nu er det grov vold, lyder det.

De fire mænd, der stod på toget i Greve, er omkring 25 år og af anden etnisk herkomst end dansk. En af dem havde armen i en slynge.

Beskrivelsen af dem giver politiet en klar fornemmelse af, i hvilket område og i hvilken omgangskreds de skal findes.

Den ene gerningsmand er kraftigt bygget og har sort hår, der er barberet af i siderne. Han havde sin venstre arm i en slynge og var iført sort trøje, beige bukser og sorte sko.

De tre øvrige gerningsmænd var alle normale af bygning og havde blå cowboybukser på. En person havde også kort, sort hår, der var barberet af i siderne. Han havde sort jakke og sorte Adidas-sko på.

En anden bar en hvid Adidas-trøje med lynlås og en beige kasket, mens den sidste gerningsmand var iført en sort trøje med lynlås og hvide striber på ærmerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.