Knud Søhane fylder rundt

Snart er der gået 30 år med spejderne i Voerså

Marianne D. Cornett
Du kan skyde til måls...
Sæby 19. september 2013 17:11

SÆBY: Det Danske Spejderkorps gruppe i Voerså, Knud Søhane, kan snart fejre sit 30 års jubilæum - en dag gruppen er stolte af og glæder sig til at markere med en rigtig festlig dag.

Festlighederne starter lørdag den 28. september kl. 12.00, hvor Mogens Brag kommer og binder råbåndsknobet op og starter festlighederne.

Der vil være masser af aktiviteter både ude og inde. Bl.a. er der stillet en otte meter høj klatrevæg op, som man kan prøve kræfter med og samtidig få set lidt af Voerså fra oven.

Spejdersport kommer og viser lækre spejderting, Energi Nord gør reklame for forenings-el og Voerså museum viser en udstilling om spejderlivet i Voerså i de 30 år gruppen har eksisteret.

Der bliver også et lille lotteri med fine præmier.

Publikum kan bese spejdernes faciliteter, der er de senere år blevet renoveret og istandsat - ude og inde, På pladsen er der også blevet opført fire lækre shelters.

Her kan du bage snobrød, pandekager og lave popcorn. Junior Spejderne har bygget en forhindringsbane og der bliver også mulighed for en karruseltur  Lidt bueskydning, og vandsjov.

Trop Spejderne har bygget en typisk lejerplads op, og på dagen kan alle vores telte også ses på pladsen.

Til den lille sult, er der kagemand, kaffe og sodavand til de fremmødte.

Så tag alle dem, du kender med til en hyggelig eftermiddag i Spejderhuset på Østkystvejen 306 i Voerså.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...