Manglende info om asfaltarbejde giver kø og kaos

Bilisterne er udfordret på Rute 26 - asfaltarbejde kom lidt uventet

Carsten Tolbøll og Bo Lehm
Et misvisende skilt, opstilet af den entreprenør, der udfører arbejdet for den statslige myndighed Vejdirektoratet.
Trafik 14. september 2018 16:49 - Opdateret 14. september 2018 17:52

MORS: I denne uge gik entreprenøren YIT A/S for bygherren Vejdirektoratet i gang med et større asfaltarbejde på Rute 26 på strækningen fra Legindvejlebroen til afkørsel Nykøbing Nord med tilhørende til- og frakørselsramper på strækningen.

Det kom lidt uventet. Der var ikke sendt pressemeddelelse ud om arbejdets omfang og følger, og den skiltning, der blev opstillet af entreprenøren passede ikke med den termin for arbejdet, som Vejdirektoratet offentliggjorde på sin hjemmeside, hvis man ellers var i stand til at klikke sig frem til den.

Her står der, at arbejdet ventes at vare til fredag 28. september klokken 23.45, men det holder heller ikke, erkender René Hvidbak Sørensen fra Vejdirektoratet.

- Vi beklager, at der ikke er sendt information ud til offentlighed og presse. Det er en fejl. Der skal lægges nyt slidlag på kørebane og ramper, efter at den gamle asfalt er fræset op og fjernet. Hvis vejr og vind er med os, vil der gå fire aftener med ramperne, siger René Hvidbak Sørensen.

Planen for de fire rampeaftener er, at de nordlige ramper ved Næssundvej vil være spærret på tirsdag og onsdag, 18. og 19. september. De sydlige ramper ved Sallingsundvej vil være spærret torsdag 20. og søndag 23. september. Arbejdet udføres så vidt muligt i tidsrummet mellem 18 og 06 morgen.

Selve hovedsporet har de første dage givet anledning til store kødannelser, som formentlig kunne være undgået. Bilister har ikke vidst, at det var muligt at benytte omkørsel via Næssundvej-Limfjordsvej-Sallingsundvej.

- Arbejdet med hovedsporet vil foregå i tidsrummet 06-18 alle dage frem til omkring 11. oktober. Der vil være lysregulering på skiftende strækninger, siger René Hvidbak Sørensen.

Carsten Tolbøll og Bo Lehm
Arbejdet har givet køer i myldretiden de seneste dage, specielt fordi Vejdirektoratet ikke har informeret om, at man kunne undgå det ved at køre fra Rute 26 på strækningen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...