Frederikshavn

Køb billet til koncert med ukendt orkester

Det Musiske Hus sælger billetter til en aften, hvor du først selve aftenen opdager, hvem der spiller

- Med Hørbar præsenterer vi musik, du ikke vidste, du måske godt kan lide, siger Jens Ole Amstrup fra Det Musiske Hus. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

- Med Hørbar præsenterer vi musik, du ikke vidste, du måske godt kan lide, siger Jens Ole Amstrup fra Det Musiske Hus. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Køb din billet. Den koster 100 kroner.

Kom i Det Musiske Hus onsdag aften 27. september. Så finder du ud af, hvem, der spiller...

Det lyder som "at købe katten i sækken", og konceptet er da heller ikke udtænkt i marketingsafdelingen - men det er altså konceptet i "Hørbar", et nyt tiltag fra Frederikshavns regionale spillested, der udfordrer publikum.

Regionalt spillested

- Det er en del af det at være regionalt spillested. Vi laver omkring 100 koncerter om året. Det meste er kendte navne, men vi også skal udfordre publikum og give dem nogle oplevelser, de ikke vidste, de savnede og godt kan lide, siger Jens Ole Amstrup, musik- og udviklingschef i det Musiske Hus.

- Vi vil gerne overraske, og det eneste jeg kan sige på forhånd, er, at det er knalddygtige musikere, der har spillet på kryds og tværs i mange forskellige sammensætninger i flere år. Vi lover en spændende og overraskende oplevelse i intime rammer.

Tæt på musikerne

Scenen kommer til at stå nede på gulvet i Store Sal, og før og efter koncerten er der mulighed for at snakke med musikerne. Så man kommer helt tæt på, siger Jens Ole Amstrup, der håber, at publikum vil tage godt imod idéen. Er det tilfældet, kommer der flere "Hørbar-arrangementer" senere på sæsonen.

Onsdag aften klokken 20 i det Musiske Hus.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.