København bliver vært for European Challenge Tour

Made in Denmark udvider forretningen

Den nordjyske golfspiller Kasper Estrup kan stå med gode muligheder for at få et Wild Card til turneringen i Danmark. Arkivfoto: Grete Dahl

Den nordjyske golfspiller Kasper Estrup kan stå med gode muligheder for at få et Wild Card til turneringen i Danmark. Arkivfoto: Grete Dahl

KØBENHAVN:Royal Golf Club i København skal danne rammen om en turnering på The European Challenge Tour i maj.

Made in Denmark Challenge bliver navnet på turneringen, som får deltagelse af 156 spillere fra hele verden, lyder det i en pressemeddelelse.

Turneringen får deltagelse af danske Challenge Tour-profiler som Andreas Hartø, JB Hansen, Jeppe Huldahl og Mark Haastrup. Til daglig optræder otte danske spillere på Challenge Touren.

Det er på kort tid lykkedes at skaffe de fornødne penge til arrangementet takket være samarbejdspartnere som Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen og Dansk Golf Union.

- Der har manglet en Challenge Tour-turnering i Danmark de sidste år, og jeg er glad og stolt over, at det er lykkedes at stable en turnering på benene på så kort tid.

- Det er vigtigt for dansk golf, at vi har turneringer på alle professionelle niveauer herhjemme, siger promotor i Made in Denmark, Flemming Astrup.

Danmarks bedste golfspiller, Thomas Bjørn, er glad for, at der igen skal spilles Challenge Tour i Danmark.

- Det er et fantastisk signal, Made in Denmark sender ved også at arrangere en Challenge Tour-turnering i Danmark. Det betyder så meget for dansk golf, at spillerne på det niveau og de unge talenter også har en turnering på hjemmebane, siger Bjørn.

Turneringen spilles fra den 14. til 17. maj.

Made in Denmark arrangerer også en turnering på European Tour-niveau. Den spilles fra 20. til 23. august i Himmerland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.