København sikrer førsteplads efter sejr over Randers

København slog Randers sikkert med 28-16 i slutspillet og er sikre på førstepladsen i gruppen.

Louise Svalastog kan se frem mod DM-semifinalen i den 35-åriges sidste sæson som håndboldspiller. Foto: Scanpix/Henning Bagger/arkiv

Louise Svalastog kan se frem mod DM-semifinalen i den 35-åriges sidste sæson som håndboldspiller. Foto: Scanpix/Henning Bagger/arkiv

Det lignede en formsag for København Håndbold, da klubbens håndboldkvinder torsdag sikrede førstepladsen i slutspillets gruppe 1.

Det skete med en sikker 28-16-sejr på hjemmebane over Randers HK.

København var inden kampen sikker på pladsen i DM-semifinalen og lå lunt i svinget til at slutte øverst i gruppen, og det levede favoritterne op til.

Med sejren topper København gruppe 1 med ti point og kan ikke længere hentes af forfølgerne, fordi grundspillets slutplacering er afgørende ved pointlighed.

Hjemmeholdet nåede at komme foran 3-0, før Randers for første gang i opgøret kom på måltavlen efter over seks minutters spil.

Hovedstadsholdets dominans fortsatte frem til stillingen 9-3, men så begyndte gæsterne at melde sig ind i kampen.

Randers reducerede til 7-10, men den midlertidige opblomstring var ikke nok til at ryste København, som gik til pausen foran 14-8.

Hjemmeholdet holdt en komfortabel føring resten af kampen, der altså sluttede med storsejren på 28-16.

Senere torsdag tager Nykøbing Falster Håndbold imod Team Esbjerg, og her vil et nederlag til de forsvarende mestre fra Nykøbing betyde, at holdet ikke når videre til semifinalerne.

Inden opgøret har Esbjerg seks point, mens Nykøbing har fem point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.