København Håndbold præsenterer minus på ni millioner

Sæsonen 2018/19 blev dyr for København Håndbold, der kom ud med et regnskab på minus ni millioner kroner.

København Håndbold nåede semifinalen i den forgangne sæson i HTH Ligaen. Men økonomisk gav sæsonen et underskud på ni millioner kroner. (Arkivfoto)

København Håndbold nåede semifinalen i den forgangne sæson i HTH Ligaen. Men økonomisk gav sæsonen et underskud på ni millioner kroner. (Arkivfoto)

KØBENHAVN:København Håndbold kom ud af sæsonen 2018/19 med et underskud på ni millioner kroner.

Det oplyser håndboldklubben i en pressemeddelelse, der er offentliggjort på hbold.dk.

En af årsagerne til underskuddet er ifølge klubben, at København Håndbold blev nødt til at rykke sine kampe i Champions League fra Frederiksberg Hallerne til Brøndby Hallen.

Klubbens ledelse kalder resultatet "stærkt utilfredsstillende".

– I 2016 lavede vi en offensiv plan, der skulle give både sportslige og kommercielle resultater, og mens vi har opnået mange flotte sportslige resultater, må vi erkende, at vi de seneste to sæsoner ikke har set den vækst kommercielt, som vi drømte om, siger klubejer Kim Mikkelsen i meddelelsen.

- Samtidig har Danmark nu kun en plads i Champions League, hvilket gør satsningen om at nå Champions League hvert år umulig, hvilket andre hold i Ligaen også lider under.

I foråret præsenterede København Håndbold en 2023-strategi, som klubben nu følger. Klubbens mål er at slutte i top-4 i HTH Ligaen hvert år og deltage i en af de europæiske turneringer.

13 runder inde i denne sæson ligger klubben på andenpladsen i Danmarks bedste kvindelige håndboldrække.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.