Københavnerne elsker Thy

Thy Turistbureau er i en måned rykket fra Thy til hovedstaden for vinde københavnernes hjerte - med held

 <i>Peter Mørk</i>

Peter Mørk

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

THY/KØBENHAVN:Thy Turistbureau har rykket huset op med rode og er flyttet ind på Strøget i København. Målet er at vise alle de oplevelser og muligheder, Thy rummer og sælge landsdelens feriemuligheder, erhvervslivet samt at vække politikernes lydhørhed.

Efter de første 14 dage er billedet klart, mener formand for Thy Turistforening, Henning Holm: - Det er gået over al forventning.
- De besøgende skal tælles i tusinder. Vi havde egentlig planlagt at tælle folk, men efter vi holdt vores første fiskearrangement, måtte vi opgive. Folk væltede frem og stormede ind og ud. Vi kunne simpelthen ikke holde styr på det, fortæller turistchef Ole Riis entusiastisk.
- Jeg har talt med rigtig mange mennesker, der er interesserede i at komme til Thy, og ikke kun på ferie. Jeg har faktisk allerede fat i flere familier, der er interesseret i at flytte til Thy og søge arbejde, fortæller Henning Holm.
Han er ikke et øjeblik i tvivl om, at Thy kan være redningen for mange københavnske familier, der ikke kan se sig ud af det trængt boligmarked.
- Vi lever i en digitaliseret verden, og der er ikke noget til hinder for, at folk kan flytte til Thy, hvor de kan omgive sig med smuk natur og nyde livet.
Fremstødet koster 1,25 millioner kroner.
Henning Holm regner også med, at besøget i København kan være med til at bane vej på den politiske scene for thyboerne, ikke mindst når det gælder udviklingen af Hanstholm Havn.

Direktør Lars Enevold Pedersen, Visit Nordjylland, er ikke i tvivl om, at andre nordjyske kommuner med fordel kan lave samme fr4emstød - dog ikke lige med det samme og kun i et kort interval.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.