Køber med hotelhjerte og 37 mio. søges

Det traditionsrige Park Hotel Aalborg er efter 45 år klar til et generationsskifte

Hvis man gerne vil være hotelejer i Aalborg, skal man såmænd bare betale 37 millioner kroner for Park Hotel. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Hvis man gerne vil være hotelejer i Aalborg, skal man såmænd bare betale 37 millioner kroner for Park Hotel. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Haves: centralt beliggende hotel midt i hjertet af Aalborg.

Søges: 37 millioner kroner kontant og en køber med hotelhjerte.

Park Hotel Aalborg søger med lys og lygte efter en hotelmand m/k, der vil købe det traditionsrige hotel på John F. Kennedys Plads 41.

Hotellet med den unikke beliggenhed - og kun et stenkast fra f.eks. banegården - har været udbudt til salg i syv-otte måneder, men selv om der har været flere seriøse følere fra forskellig side, så mangler der fortsat en underskrift på slutsedlen.

Hotellet har været ejet af familien Strøm siden 1961 og drives i dag af Jytte og Flemming Strøm.

Ægteparret har stået i spidsen for Park Hotel de seneste 45 år, og holdningen er, at tiden nu er inde til et generationsskifte.

En helt realistisk pris

Sønnen Heine Strøm, der er lektor i Aarhus, har ikke selv noget brændende ønske om at drive hotel, selv om han er flasket op med hoteldrift og Park Hotel.

- Vi må nok erkende, at man ikke bare - som tiderne er i dag - kan sælge et hotel fra den ene dag til den anden, siger Heine Strøm og tilføjer, at prisfastsættelsen efter hans opfattelse er helt realistisk.

- Familien har et klart ønske om, at der fortsat skal være hoteldrift i bygningen, så derfor er vi heller ikke interesserede i alle mulige forslag og anvendelsesmuligheder.

- Der skal være et ægte hotelhjerte med i handlen, pointerer Heine Strøm og henviser i øvrigt til, at hotellet er ét af de ældste i byen.

Park Hotel har i alt 81 værelser fordelt på 51 dobbeltværelser, 28 enkeltværelser og to suiter.

Familien har en plan B

Hotellet er endvidere indrettet med stor restaurant i stueetagen, som er godkendt til 287 gæster.

Ejendommen blev opført i 1900 med luksuslejligheder og blev omdannet til hotel i 1917.

Heine Strøm:

- Vi har naturligvis også en plan B, hvis et salg mod forventning ikke lykkes, men den røber jeg ikke på nuværende tidspunkt.

- Det er jo helt umuligt at spå om tidshorisonten, og det kan være, at vi skal vente både halve og hele år på den rette køber.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden