Thisted

Købmand sagde farvel efter 40 år bag disken

Et muntert farvel og på gensyn til købmand Kim Poulsen i Vorupør

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Købmandsfamiliens medlemmer har været mere eller mindre involveret i driften af butikken. Fra venstre Kim Poulsens forældre Tove og Knud Poulsen, Anne-Kathrine og Kim Poulsen, datteren Sophie, sønnen Kasper og dennes kæreste Lia.

VORUPØR:Det er sjældent, at en reception garneres af høje hammerslag, men sådan var det i går, da købmand Kim Poulsen sagde farvel i sin butik Min Købmand i Vorupør efter godt og vel 40 år bag disken. Og samtidig på gensyn, for Kim Poulsen rykker på mandag blot længere op ad Vesterhavsgade til den hidtidige konkurrent Meny, som han har indgået aftale med.

- Jeg fyldte 60 sidste år, men jeg er slet ikke færdig med at arbejde. Jeg holder af det, ligesom jeg holder af min by og det foreningsliv, som jeg har støttet og koordineret ting for gennem årene. Men på et tidspunkt kom Meny’s ejer Flemming Yde Larsen og spurgte, om vi skulle snakke fremtid. Derved kom det frem, hvor mange sjove og spændende ting, vi kan lave, hvis vi slår os sammen, sagde Kim Poulsen.

Der blev serveret pølser, øl, vand, kaffe og kage, og mange trofaste kunder var mødt frem. De omtalte hammerslag skyldtes, at Kim Poulsen under oprydning fandt et lager af usamlede stærekasser og fik den idé, at dem kunne kunderne og receptionsgæsterne få med sig hjem, hvis de samlede dem i butikken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.