Købmandsgård fik rekordomsætning

Arkivfoto: Claus Søndberg
6. september 2016 06:10

GUNDERSTED: Den lille købmandsgård kan se tilbage på nogle dage under golfturneringen Made in Denmark i Gatten, som har givet godt i pengekassen i Gundersted.

I forhold til sidste år steg opsætningen med hele 34 procent, fortæller daglig leder af butikken, Dorthe Pedersen, i en pressemeddelelse.

- Det betyder faktisk, at vi for første gang har haft en omsætning herude på over 50.000 kroner på en enkelt uge. For de store dagligvarebutikker er det måske ikke så meget, men i en lille lokal butik som vores er det en kæmpe sejr, siger Dorthe Pedersen, der også glæder sig over den positive respons, som besøget af Søren Kjeldsen på "hul 19" ved købmandsbutikken fik på de sociale medier.

- Vi kan naturligvis også godt mærke, at man fra arrangørens side har valgt at øge aktivitetsniveauet til langt ud på aften, så vi kommer til at rette vores åbningstider lidt til. Det handler jo blot om godt købmandskab, som Lars Larsen sikkert vil give os ret i, siger Dorthe Pedersen, som med et smil på læben håber på, at Lars Larsen tager første udslag hul 19 i Gundersted Købmandsgård til næste år.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...