Kødboller og pasta

Lækker pastaret med fløde og hvidløg.

Fødevarer 24. september 2007 14:37

Se udsendelse fra 24NORDJYSKE 4 kuverter

  • 225 g pasta
  • Olivenolie
  • 6 ukogte pølser (her brugt timian pølser fra Danish Crown)
  • 2 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 12 cocktailtomater
  • ½ bdt frisk persille/basilikum
  • 2 dl fløde/mælk Fremgangsmåde Pastaen koges i en gryde med saltet vand. På panden - i lidt fedtstof - klemmes farsen ud af pølserne som små farsboller. Farsbollerne ristes på panden sammen med finthakket skalotteløg. Når kødbollerne er stegte næsten færdig tilsættes tomater, fløde, hvidløg samt persille. Tilsidst vendes den kogte pasta deri og retten er klar til servering. Velbekomme!
  • Nyheder udvalgt til dig
    Henter artikler...

    Nordjyske Plus

    Henter artikler...