Hjørring

Kølerør sprang - patienter flyttet

Et kølerør på en CT-scanner på Regionshospital Nordjylland i Hjørring betød bøvl for patienter og personale

Et kølerør under en CT-scanner sprang af gav besvær for både patienter og personale. Arkivfoto: Bent Bach

Et kølerør under en CT-scanner sprang af gav besvær for både patienter og personale. Arkivfoto: Bent Bach

HJØRRING:Et sprunget kølerør til CT-scannerne i Behandlerhuset på Regionshospital Nordjylland i Hjørring var onsdag årsag til at en række patienter måttet overflyttes til Aalborg Universitetshospital.

Driftsmester Ole Ritter og hans folk i teknisk afdeling på hospitalet i Hjørring kom på hårdt arbejde, da bunden på et kølerør til CT-scannerne tidlig onsdag formiddag gik ud på grund af trykken.

Det betød, at mellem 10 og 15 kubikmeter vand fossede ud i kælderen i Behandlerhuset. Og først igen klokken 18 onsdag kunne CT-scanningen i Hjørring fungere som den skal.

- Vi var nødt til at lave en reparation - og så fylde vand på køleanlægget igen. Og det skal gøres over en vis tid, hvis vi ikke skal skade mere end der allerede var sket. Derfor var vi først oppe igen onsdag aften, forklarer driftsmester Ole Ritter om hændelsen.

Patienter til Aalborg

En række akutte patienter blev overflyttet til Aalborg Universitetshospital, som velvilligt trådte til, da der var behov for af afhjælpe kollegerne i Hjørring.

Det udløser store roser fra viceklinikchef Tina Futtrup, Klinik Diagnostik på Regionshospital Nordjylland:

- Der har selvfølgelig været en forøget ventetid for nogle af vores patienter, når sådan noget sker. Men vi har haft et flot samarbejde med Aalborg. Der var ingen slinger i valsen, da vi stod med et problem, fortæller Tina Futtrup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.