Brønderslev

Kør fjernsynet på lossepladsen

Fra torsdag 26. november er det slut med de analoge tv

Har man et gammelt tv er genbrugspladsen nok løsningen. Arkivfoto

Har man et gammelt tv er genbrugspladsen nok løsningen. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Torsdag 26. november tilpasser Brønderslev Antennelaug sig fremtiden med ny tv-pakkestruktur. Samtidig slukkes for det analoge tv-signal

Brønderslev Antennelaug slukker for de analoge tv-signaler. Det betyder, at medlemmer med et ældre fjernsyn, som ikke indeholder en digital tv-modtager (DVB-C/MPEG4), skal være opmærksomme på at de har risiko for sort skærm.

- Medlemmer med et ældre fjernsyn kan vælge én af to muligheder - enten investere i en tv-boks eller et nyt tv, siger Brønderslev Antennelaugs sekretær, Jens Gerneu. Man kan selv teste om ens tv er klar. Kan man se DR3 på dit tv, er alt ok. Man kan også få hjælp på yousee.dk/tvtesten.

Med den nye pakkestruktur i Brønderslev Antennelaug, har bestyrelsen besluttet at give alle medlemmer i antennelauget mulighed for at se den nye fuldpakke i hele december - uden meromkostning.

Det eneste, man skal gøre for at se fuldpakken, er at lave en automatisk programsøgning på tv’et. Husk at benytte Netværks ID 100 - og alle kanalerne i fuldpakken er din i december, lyder det fra antennelauget.

- Vi åbner for alle kanaler i fuldpakken, så alle medlemmer bedre kan tage stilling til hvilken tv-pakke, de fremadrettet ønsker, og samtidig sender vi brev og oversigt på nye programflader, til hjælp for stillingtagen af pakkevalg.

Pakkeskiftet til en eventuel ny pakke pr. 1. januar 2016 udføres uden beregning - og hvis man ikke foretager sig noget, får man den pakke som størrelsesmæssig svarer til ens nuværende tv-pakke.

- Et af de nye tiltag er web-tv, som nu er tilgængeligt for alle medlemmer af Brønderslev Antennelaug. Det betyder, at alle medlemmer kan se deres tv-kanaler på alle skærme (tablet, mobil og pc) både ude og hjemme. Medlemmer, der har Mellempakke eller Fuldpakke har desuden adgang til tv-arkiv og start forfra, der gør det muligt at se en tidligere sendt udsendelse eller starte et igangværende tv-program forfra.

Med web-tv, tv-arkiv og start forfra tilbyder Brønderslev Antennelaug et fleksibelt tv-produkt.

- Nåede du ikke lige at se sidste afsnit af din yndlingsserie, kan du finde det i tv-arkiv og se det på sin tablet, mobil eller pc. Eller på tv, hvis man har AirPlay eller Chromecast.

- Dette er også smart, hvis man er i sommerhuset, eller fladskærmen i stuen er optaget.

- Vores mål med den nye pakkestruktur er, at levere et moderne tv-produkt, der matcher alle vores medlemmers behov. Førhen samledes vi foran skærmen og så det samme program, når det blev sendt i fjernsynet. Sådan er det ikke længere. Nu udvælger vi selv, hvad vi vil se og streamer det, når det passer os på både tv, mobil, tablet og pc’, siger Brønderslev Antennelaugs formand, Henning Jensen.

- Vi ved, at kombinationen af valgfrihed og pris står øverst på listen hos mange af vores medlemmer, så derfor er vi glade for at vi nu tilbyder en tv- og bredbåndsløsning, som tager højde for dette.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.