Kørte bil uden kørekort

Flere bilister vovede sig i weekenden ud i Hjørring i bil uden at eje et kørekort

Charlotte Bøje
Arkivfoto: Michael Koch
Hjørring 5. september 2016 10:30

HJØRRING: Patruljer fra Nordjyllands Politi fik i løbet af weekenden snuppet en del bilister i Hjørring Kommune uden kørekort, oplyser politikommissær Torben Larsen fra Lokalpoliti i Hjørring.

Fredag eftermiddag opdagede patruljen en 44-årig mand fra Sindal, som lå og kørte rundt på Astrupvej i Hjørring. Han blev sigtet for at køre bil uden at have erhvervet et kørekort.

Det samme blev en 52-årig mand fra Bjergby, som fredag aften ved 19-tiden blev standset på Halvejen i Hirtshals. Da det langt fra er første gang, at manden kører bil uden kørekort, så valgte politiet at beslaglægge bilen med henblik på konfiskation.

Natten til lørdag blev en 41-årig mand fra Hjørring standset på Grønne Klitvej ved Sønderlev, hvor han ikke bare kørte uden kørekortet, som var blevet inddraget, men også med for meget alkohol i blodet.

Weekendens sidste kørsel uden førerret stod en ung fyr på 22 år fra Tårs for. Uden at eje et kørekort var han natten mellem lørdag og søndag kørt en tur til Hjørring, hvor turen dog blev standset af politiet på Østerbro.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...