Detailhandel

Kohberg tilbagekalder 300.000 kanelgifler

Risiko for for mugdannelse får Kohberg til at tilbagekalde 25.000 poser med kanelgifler

HELE LANDET: Hvis du har en pose af Kohbergs kanelgifler liggende, så er det en god idé lige at tjekke datoen.

For den store brødproducent tilbagekalder således tre dages produktion med sidste holdbarhed 26. juni, 27. juni eller 28. juni. Det svarer til cirka 25.000 poser med 12 gifler i hver, altså i omegnen 300.000 kanelgifler.

- Vores egne holdbarhedskontroller har vist, at enkelte har haft mugtendenser. Og så vil vi ikke risikere at have nogle poser til at ligge derude, så vi har valgt at trække tre dages produktion tilbage for en sikkerhedsskyld, siger Kohbergs kvalitetschef, Morten Fenger.

- Men det er også vigtigt at understrege, at der ikke er nogen sundhedsrisiko ved at have spist dem, siger Morten Fenger.

Dem, som har en eller flere af de pågældende poser til at ligge, skal enten smide giflerne ud eller levere dem tilbage til butikken, hvor de er købt.

- Sådan er det desværre nogle gange, når man arbejder med madvarer. Men så er det godt, at vi har et system, som kan fange det, siger Morten Fenger.

Kanelgiflerne er solgt i enten Nærkøb, Føtex, Bilka, Salling, Netto, Døgnnetto, Kwik Spar, Super Spar, Eurospar, Spar, Go'On, Superbest, Letkøb og Intervare.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.