Frederikshavn

Kokke på Kirkepladsen

Kokke fra Snerlen, Vægteren og Frank's deltager i de næste torvedage på Kirkepladsen

Premieren på Torvedage på Kirkepladsen blev et tilløbsstykke. - Lørdag var der masser af liv og stemning, og flere af de handlende fik udsolgt, fortæller handelschef Dan Kobberup. Torvedagene fortsætter de næste tre lørdage, hvor der også vil være lokale kokke til stede. Varm fiskesuppe På lørdag er det Tonny Kristensen fra Restaurant Snerlen i Strandby, der serverer varm fiskesuppe, tangbrød og andre smagsprøver. Lørdag 20. november er det Allan Jensen fra Restaurant Vægteren, og 27. november Frank Størup fra Frank's, der kokkererer på Kirkepladsen. Fra idé til handling Initiativet, der er startet af Morgenfruerne, samler en lang række forhandlere af nordjyske kvalitetsfødevarer, og tanken er at gøre det til et permanent marked. - Nu er vi i gang, og det er dejligt at se, at nogle af de mange idéer i Frederikshavn kan realiseres. - Den største hurdle er ofte, når arbejdshandskerne skal på, og folk skal bruge tid og penge på det, men her er det lykkedes, siger Dan Kobberup. Lørdag 27. november er der i øvrigt også julemarked på Vægtertorvet med gløgg, æbleskiver, juledekorationer med mere.