Kokkeelev fra Frk. Madsen fik flot placering

Scorede 12-tal - og modtog desuden en sølvmedalje

Marianne Dyhrberg Cornett
Thomas Skov Mortensen fra Frk. Madsens Spisehus fik sølvmedalje for en forrygende indsats gennem hele sin uddannelse. Han fik også et 12-tal i den endelige svendeprøve. Thomas er nr. to fra venstre. Privatfoto.
Sæby 6. januar 2018 12:43

SÆBY: Frøken Madsens Spisehus i Sæby er nu ikke længere blot kendt for sin fantastiske retter og spændende menuer.

Den smukke restaurant, der ligger direkte ud til Sæby Å i Pindborggade - og har en stor ude-terrasse med sommerservering - har også haft en meget dygtig kokkeelev i tre år, nemlig Thomas Skov Mortensen.

Og han har netop fået en sølvmedalje ved sin tredje og sidste svendeprøve. Foruden at score et flot 12-tal ved prøven, havde han også haft så fine resultater i det samlede uddannelsesforløb, at det udløste medaljen.

Dét er hans chef og mentor, kokken Dennis Bøgh, der ejer Frøken Madsens Spisehus, bestemt ikke ked af.

- Det er jo helt fantastisk, at vi i Sæby også kan få lov til at være med, og således placere os på det kulinariske Danmarks-kort. For dét sker ellers typisk for kokkelever på restauranter som f.eks. Mortens Kro, Ruths Hotel og Bryghuset Vendia, fortæller Dennis Bøgh.

Og det fremgår, at Thomas Skov Mortensen ikke er kommet sovende til sølvmedaljen.

- Det er faktisk 100 pct. Thomas egen fortjeneste, at han har klaret sig så usædvanligt godt. Jeg har givet ham muligheden for at udvikle sig, og han har kvitteret ved selv at komponere retter og udvikle vores menuer og retter. Vi har hver vores kompetencer, men vi har virkelig suppleret hinanden så godt. Thomas er meget innovativ, og han har derfor givet mange klassiske retter et spændende tvist, som er faldet i god jord hos publikum, siger Dennis Bøgh.

Thomas Skov Mortensen stopper den 9. februar på restauranten.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...