Kokkelandshold bag revymad i 2012

Hjørring Revyen holder fast i et højt kulinarisk niveau.

Det Danske Kokkelandshold har været i skarp revytræning. PR-Foto: Søren Gammelmark

Det Danske Kokkelandshold har været i skarp revytræning. PR-Foto: Søren Gammelmark

Når revygæsterne til sommer myldrer ind i madteltet forud for revyløjerne på Vendelbohus, står der en madkurv parat til dem, som de dygtige kokke på Det Danske Kokkelandshold har kreeret. Nyt i 2012 bliver en lun hovedret som del af madkurven. I år samarbejdede Hjørring Revyen med Brødrene Price fra det populære tv-program Spise med Price. Det blev en stor succes. Revyen har derfor lagt sig selen for at finde en værdig afløser. - Vi vil gerne prøve noget nyt næste år og derfor fandt vi på at kontakte Kokkelandsholdet, siger revydirektør, Henrik Baloo Andersen. - Inspireret af OL til sommer har vi hyret et helt landshold. Årets kok i 2011 er med Med på kokkelandsholdet er blandt andre Mette Hvarre Gassner, der i år blev kåret som Årets Kok 2011 i en spændende finale på tv samt Jonathan B. Pedersen fra Svinkløv Badehotel. Kokkelandsholdets kokke kommer op og laver mad sammen med den lokale kok Uffe Nielsen fra Restaurant Den Gamle Smedie. Uffe Nielsen var også revyens samarbejdspartner, da brødrene Price havde kreeret indholdet af madkurven. De lækkersultne kan allerede begynde at lade mundvandet løbe. Menuen er nemlig fastlagt: - Kold kartoffelsuppe med Skagenskinke og mandler. - Røget lakseskum med krydderurter. - Grillet salat med basilikumdressing. - Kalv Garganega (serveres lunt) med rustik tomatterrin og brød. - Ost fra Sønderhaven med sommersødt. - Bagt rabarber med hyldeblomstcreme. Uændret pris Prisen holdes uændret på 185 kroner ved bestilling af minimum to kuverter. Maden kan bestilles sammen med revybilletterne, der som bekendt allerede er sat til salg. Blandt andet i form af gavekort, som revydirektør Henrik "Baloo" Andersen mener, er en oplagt julegaveide. Gavekortene fås også i en version med tre revyøl fra Bryghuset Vendia.