Kokken som også vil være slagter

Endnu en gang åbner butikken i Vestergade med slagtervarer

HOBRO:I mange måneder har slagterbutikken i Vestergade 24 stået tom. Enkelte har gjort mere eller mindre halvhjertede forsøg på at få en butik til at leve på adressen, men uden held. Nu bliver der gjort endnu et forsøg. Det er den 27-årige Mikkel Schnoor Nielsen, som også er kok og vært på Restaurant Skoven ved Hobro Østerskov. - Vi vil gerne lave en gammeldags slagterbutik, for vi synes, at det tilbud mangler i byen, siger Mikkel Schnoor Nielsen, som nu har lejet sig ind i lokalene i Vestergade og åbner forretningen på fredag 1. oktober. Det bliver en slagterforretning i gammeldags forstand - pålæg og kød bliver skåret, mens kunden venter - men Mikkel Schnoor Nielsen vil også handle med færdigretter til frokost, sandwich samt mad ud af huset. Han vil selv være i forretningen om formiddagen, men så er han nødt til at tage til restauranten for at passe den. Derfor vil kunderne i Vestergades Slagter også møde Mikkel Schnoors lillesøster, Tanja Rosengreen. Forudsætningerne for at drive slagterbutik har de to - Tanja Rosengreen er uddannet slagter hos en stor slagtermester i Århus. - Og jeg er bare kok, ler Mikkel Schnoor Nielsen, som ikke har nogle betænkeligheder over at gå i gang på det sted, hvor andre ikke har haft heldet med sig. - Vi er ikke tøsedrenge, og jeg tror på, at vi sagtens kan få en slagterbutik op at stå, siger han, og dørene slår de i hvert fald op på fredag 1. oktober.