Kokkene

Maurizio Quattromani har gjort karriere flere steder.

Født og opvokset i Napoli, hvor han blev uddannet på Istituto Albeghiero, Ippolito Cavalcanti. Samme sted fik han en mellem-lederuddannelse. Først i Napoli på Det Spanske Konsulat og senere Hotel Britannique. Videre er vejen fået forbi den italienske marine og admiralskibet Nave Grecale i Den Persiske Bugt under Golfkrigen. Tilbage på landjorden har Maurizio Quattromani arbejdet på Hotel Rocce Sarde, Costa Smeralda på Sardinien, Hyde Park Hotel i London og Ristorante Fellini, inden han i 1990 blev indehaver af Azzurra, Italiensk Madværksted, i Aalborg. Fra 1995 til 2000 var han desuden indehaver af Ristorante Italia, Skagen. I september blev han indehaver af Den Anden Side i Nørresundby, som i den forbindelse skiftede navn til Den Anden Side af Azzurra. Davide Arrus: Født på Sardinien. Han er autodidakt italiensk pioner i gastronomi og har talent for nyskabelser inden for madsammensætning. Jagten efter de ægte smagsoplevelser har ført til arbejde i Italien og flere andre lande.