Koldby

Koldby MC på jubilæumstur til Harzen

Motorcykelklubben bliver 40 år i år - og det fejres blandt andet med en pinsetur til Braunlage

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bo Lehm

KOLDBY/BRAUNLAGE:I år er det 40 år siden, at Koldby MC blev stiftet.

Det fejres på behørig vis med en fest i forbindelse med Thy Træf senere på året. Men inden da har medlemmerne begivet sig på en jubilæumstur, der bringer dem til Braunlage i Harzen i pinsen.

59 personer inkl. påhæng mødtes torsdag morgen til kaffe og rundstykker i klubhuset på idylvej i Hørdum. Derefter kørte flokken i mindre grupper af sted i retning mod Tyskland.

- Det kan ikke lade sig gøre sat køre samlet i en så stor flok. Derfor kører vi i mindre hold. Enkelte af vore medlemmer af vore medlemmer har desuden valgt at køre turen i bil, fortæller Nis Rosenkrantz de Lasson, der er et af de medlemmer, der har været med i klubben gennem alle 40 år.

Første stop på turen bliver byen Owschlag, der på dansk hedder Okslev. Byen ligger tæt ved Dannevirke og her skal gruppen så overnatte.

På fredag går turen så videre mod Braunlage i Harzen, hvor de holder pinseferie.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.