Koldt gys i Top Tre

Vorupørs vinterbadefestival 28. december kom i Top Tre i 13 kystbyers bud på det bedste koncept i kampen om turisterne

Jens Fogh-Andersen
Der blev taget forskud på det kolde gys da Vorupør indviede sit havbad i august, men 28. december er isen skiftet ud med masser af naturligt koldt vand.Arkivfoto: Mogens Laier
Vorupør 28. november 2014 12:59

VORUPØR: Når havbadet i Vorupør 28. december lægger rigelige mængder af koldt vand til ”Danmarks Største Vinterbadefestival” kan deltagerne tage det kolde gys i vished om, at festivalen er kommet blandt de tre bedste bud på en begivenhed der kan trække turister i konkurrence med i alt 13 danske kystbyer, der var med i Visit Nordjyllands ”kystby-dyst”.

Vinder blev Øster Hurup med et projekt, der skal skabe sammenhæng mellem by, hav og strand, men Per Nielsen, formand for Vorupør Kulturforening, der står bag vinterbadefestivalen glæder sig over Top Tre-placeringen.

- Vi vandt ikke, og det er der jo ikke noget at gøre ved. Vores præsentation af festivalen blev godt modtaget, og vi fik mulighed til at uddybe vores planer for den videre udvikling, siger Per Nielsen.

Turistchef Ole Riis, Thy Turistbureau, understreger, at vinterbadefestivalen er mere end en engangsforestilling.

- Egentlig er det fint at festivalen kommer med som et af de tre bedste projekter i konkurrence med 13 kystbyer, oven i købet en måned før, den er afviklet første gang, siger turistchefen, som lige nu har omkring 100 tilmeldinger til det kolde gys 28. december.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...