Kollega om Murray: Du løber som et dyr

Russeren Nikolay Davydenko gør voldsomt grin med britiske Andy Murray inden deres møde ved Wimbledon

Tennis er en stort for gentlemen, men derfor er tonen ikke altid lige pæn. Foto: Scanpix

Tennis er en stort for gentlemen, men derfor er tonen ikke altid lige pæn. Foto: Scanpix

Selvom grand slam-turneringen Wimbledon er omgærdet af stolte traditioner og retningslinjer for både påklædning og opførsel, holder russiske Nikolay Davydenko sig ikke for fin til at stikke til skotske Andy Murray inden deres møde tirsdag aften.
Davydenko påstår, at han jævnligt hører andre spillere gøre grin med Andy Murrays bevægelser på tennisbanen.
- Vi griner bare af ham, siger Davydenko til britiske The Sun.
- Nogle gange traver han rundt på banen og ser så træt ud. Som om han ikke kan holde til at løbe længere, og han løber som et dyr. Det har han gjort hele sin karriere.
- Det kan godt være, han har smerter et sted, men hvis du spørger enhver spiller, vil alle jo sige, at de har smerter her og der. Ingen siger, at de er perfekte, fabulerer russeren inden mødet med Murray.
Murray er i den seneste tid blevet kritiseret for sin fremtoning på tennisbanen. Den tidligere Wimbledon-vinder Virginia Wade kaldte ham for nylig en "drama queen" og beskyldte verdens fjerdebedste for at beklage sig over de mindste skrammer.
For Andy Murray er Wimbledon helt sikkert årets højdepunkt i tenniskalenderen, men givetvis også de to mest stressende uger i sæsonen.
Hvert år må han leve med et enormt forventningspres fra publikum, der håber på at se den første brite hæve mændenes singletrofæ siden Fred Perry gjorde det i 1936.
Andy Murray er seedet som nummer fire i turneringen og er derfor klar favorit, når han senere tirsdag står over for den russiske provokatør på tennisanlæggets Centre Court.
Skotten har endnu til gode at vinde sin første grand slam-titel.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.