Kolleger storroser Lewandowskis målshow

Nuværende og tidligere holdkammerater er fulde af beundring over Robert Lewandowskis rekord-scoringer.

Fodboldverdenen vågnede onsdag op til en usædvanlig bedrift efter Robert Lewandowskis målshow tirsdag aften, da Bayern München besejrede Wolfsburg 5-1 i Bundesligaen.

Mange måtte måske knibe sig selv i armen over Lewandowski, der scorede samtlige Bayern Münchens mål efter sin indskiftning efter pausen.

Scoringerne faldt inden for ni minutter fra kampens 51. minut til det 60. minut, efter at Bayern-angriberen var sendt på banen fra begyndelsen af anden halvleg, da Wolfsburg førte 1-0.

Lewandowskis bedrift sætter en længere række af rekorder, og blandt de tyske fodboldkolleger er beundringen stor.

- Manden fra min søvnløse nat er lige ankommet i omklædningsrummet. Chapeau!, skriver holdkammeraten Thomas Müller på Twitter.

En anden holdkammerat - forsvareren Jerome Boateng - er så fuld af lovprisning, at han skriver på polsk, fordi Robert Lewandowski er polak.

- Naprawde. Gratulacja. (Virkelig. Tillykke, red.). Jeg har lært polsk efter denne præstation, skriver Boateng.

I Lewandowskis tidligere klub Borussia Dortmund går scoringsrekorden heller ikke ubemærket hen.

- Hahahhahahahah. Jeg har aldrig i mit liv set noget lignende, skriver den tidligere holdkammerat i Borussia Dortmund Mats Hummels.

Også uden for Tysklands grænser er scoringerne årsag til reaktioner.

- Fuldstændig latterligt, lyder det fra den tidligere engelske landsholdsangriber Gary Lineker, som i dag gør sig som blandt andet tv-kommentator.

Norske Jan Aage Fjørtoft, der har spillet i Bundesligaen, mener, "det er et mirakel," og den tyske basketballspiller i NBA Dirk Nowitzki, som er erklæret Bayern München-fan kommenterer det også med sætningen "Fem af dem på ti minutter???????".

Sejren bragte i øvrigt Bayern München op på førstepladsen i Bundesligaen som ubesejret med 18 point efter seks kampe og en målscore på 20-3.

Borussia Dortmund ligger på andenpladsen og kan med en sejr på mere end to mål overtage førstepladsen, når holdet møder Hoffenheim onsdag aften.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst