Brønderslev

Kom i gang med it

Biblioteket og datastuer går sammen om workshop

Uanset alder kan man lære it. Privatfoto

Uanset alder kan man lære it. Privatfoto

BRØNDERSLEV:I samarbejde med kommunes datastuer arrangerer Brønderslev Bibliotek en It-workshop, der skal sætte gang i endnu en sæson for It-kurser i hele kommunen under titlen ”Aldrig for gammel til it”.

Eftermiddagen byder på små oplæg om mulige emner, det kunne være sjovt at bruge efteråret og vinteren på at lære mere om. Deltagerne vil i to hold få vist små oplæg med tips og tricks, som kan bruges med det samme eller det kan være ideer til, hvad der kan læres endnu mere af i en af datastuerne eller på biblioteket i efteråret. Blandt andet er det muligt at snuse lidt mere til Windows 10 eller høre om rejsekortet, borger.dk eller hvad biblioteket har af gode tilbud på nettet.

Biblioteket er vært ved en kop kaffe og kage, og der vil blive mulighed for at få en snak med de mange frivillige undervisere fra kommunens datastuer.

Udviklingskonsulent ved Brønderslev Bibliotek, Louise Eltved Krogsgård, fortæller:

- Efteråret er tiden, hvor de mange It-tilbud begynder igen, og derfor har vi samlet alle de ressourcer, der er i kommunen, til en hyggelig og uformel eftermiddag hvor vi lige minder om alle de fantastiske tilbud, der er at hente på internettet. Bag arrangementet står biblioteket, datastuer fra hele kommunen, og Borgerservice og så får vi besøg af DSB, der vil fortælle om rejsekortet, og hvordan der kan bestilles rejser på nettet. Kort sagt er dagen en appetitvækker til at lære mere om It”

- Mange kom i gang med It sidste år, hvor nem-id blev en realitet for alle borgere. Det gav mange lyst til at bruge computeren endnu mere og efterhånden har rigtig mange også kastet sig over tablets og smartphones.

Johan Frederiksen fra Senior-It i Brønderslev udtaler:

- Vi vil med denne dag gerne vise, at der i hele kommunen er mange spændende og gode tilbud om at lære mere om It og det er her om efteråret, vi alle går i gang med nye kurser. Alle os der underviser i It er enige om, at det ikke er hvor borgerne vælger at få undervisningen, der er det vigtige - det vigtigste er, at vi står sammen om at vise, at der er et tilbud til alle.

Arrangementet foregår i salen på Brønderslev Bibliotek og er gratis - så bare mød op og få nye ideer, tips og tricks.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.