Kom i julehumør med svingende jazz

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto fra plakaten

Af Ole Iversen.

Thy Jazz lover friske udgaver af kendte og elskede julemelodier, når foreningen inviterer til storswingende og sprudlende jazz med gruppen X-mas Friends, med saxofonisten Christina von Bülow som kær julegæst.

De øvrige i orkesteret er Jacob Fischer: guitar, Mathias Petri: bas og Janus Templeton: trommer.

Blandt andre kommer der jazz udgaver af Mel Tormes dejlige "Christmas song", et medley fra Disneys Juleshow, en heftig bebop udgave af "White Christmas" og nogle velvalgte danske klassikere.

I de senere år har dette orkester turneret landet rundt. Jacob Fischer er en af Danmarks mest travle og anmelderroste jazzmusikere med fuld gang i en international karriere med turneer i USA og Japan med amerikanske musikere.

Han medvirker på over 200 CD’er og har spillet med de bedste inden- og udenlandske musikere. Han har som den eneste modtaget de tre store jazzpriser: Ben Webster prisen, JASA prisen og Palæ prisen. Med den unge storswingende bassist Mathias Petri og sprudlende Janus Templeton ved trommerne og saxofonisten Christina von Bülow, der med sin usandsynligt smukke og varme klang på altsaxofonen, vil bidrage til, at den helt rigtige julestemning indfinder sig.

Koncerten er 10. december kl. 20 i Plantagehuset i Thisted.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.