Kom med til et særligt møde hos Narcotics Anonymous

Anders Fuglsang
Foto: NA Danmark
15. januar 2018 14:58 - Opdateret 17. januar 2018 14:12

ÅBENHED: NA - Narcotics Anonymous. På deres hjemmeside står der, at NA er et fællesskab af selvstyrende og økonomisk uafhængige selvhjælpsgrupper, der arbejder med at holde hinanden stoffrie. Der eksisterer mindst 107 grupper i Danmark og der bliver holdt 114 møder om ugen.

Også i Nordjylland er der en del NA-grupper, hvor det første møde blev afholdt i januar 1994 i Aalborg. Programmet Frivillig Public Service har fulgt en NA-gruppe fra det aalborgensiske. (Klik her og lyt til tidligere indslag om NA)

Her kan du komme med til et særligt møde - optaget til brug i radioen. Noget der normalt aldrig ville ske til et normalt NA-møde, hvor der er fuld anonymitet. Det er vigtigt at understrege, at de Na’ ere, der udtaler sig i disse indslag, udelukkende udtaler sig som privatpersoner og ikke på vegne af NA.

Del 1Del 2Del 3

Arkiv: Her får du lydklip, fotos og links fra tidligere historier.

Her er det Simon, der deler om at få kram, om at høre til og en særlig sætning, der ramte ham.Anne deler her om dengang fem dage uden stoffer var længe, og hvordan hun blev vækket til sit første NA-møde.Christian var misbruger i over 20 år, inden han mødte NA. Her deler han om, den øjenåbning det var, at han kunne spejle sig i andre NA’ ere.David deler om, den frihed han har fundet i NA.Mathias deler om sin usikkerhed.Hans deler om problemerne med at finde en selvværdsbalance.Henning har mere end 20 års erfaring med NA. Han deler om det, om at være lukket om sin forældrerole. Lisbeth deler om længslen efter et fællesskab.NB: Dele af den praktiske start af mødet er redigeret. Det gælder indledningen om dagens emne: Hvad betyder NA for mig? Hvad er NA’s program og hvad er NA’ s12 trin. Enkelte er udeladt. Det gælder: Hvorfor er vi her? og NA’s 12 traditioner. Dem kan du læse om på NA Danmarks hjemmeside her:

Udsendelsen om NA-mødet kan du høre igen på søndag mellem 10 og 12.

Lyt efter flere historier i Frivillig Public Service mandag til torsdag fra kl. 9 til 11. Og igen i weekenden: lørdag/søndag 10-12.

Klik her for arkiv med lydklip, fotos og links.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...