Dronninglund

Kom og oplev Dronninglund

Bosætningskampagne skal tiltrække flere tilflyttere

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Turen rundt i Dronninglund starter på Dronninglund Slot, hvor direktør Kent Stoltenberg tager imod. Som det kan ses på billedet, så kan man også blive gift i slotskirken og bo på slottet.

DRONNINGLUND:”Oplev Dronninglund” er titlen på en bosætningskampagne for at få flere tilflyttere til Dronninglund og er samtidigt overskriften på lørdag 14. juni, som er dagen, hvor man vil vise mulige tilflyttere, hvilke fordele der er ved at bo i byen.

Det er Dronninglund Borgerforening, som er initiativtager til kampagnen, som er kommet i stand i nært samarbejde med Turistforeningen, Handelsstandsforeningen, EDC-Mæglerne, Home, BJK BYG A/S, Dronninglund Sparekasse, Nordjyske Bank og Brønderslev Kommune.

Turen rundt

Alle gode kræfter - og lidt til - er altså samlet om lokalt at udmønte kommunens bosætningspolitik, og det er imponerende at se, hvad der er stablet på benene i den anledning. 14. juni er altså ”Oplev Dronninglund Dagen”, og her starter rundturen i Dronninglund og nærmeste omegn klokken 11 med et besøg på Dronninglund Slot og Hovedgaarden. Herfra går turen rundt til skoler, gymnasium, børnehaver, SFO, idrætsfaciliteter, spejdere, Dronninglund Kunstcenter, golfklubben, Naturparken, Storskoven, handelslivet, virksomheder m.m.

Fra arrangørernes side håber man selvfølgelig på, at deltagerne vil blive overbevist om, at Dronninglund er det helt rigtige sted at slå sig ned, og derfor bliver der også mulighed for at orientere sig på boligmarkedet. Man får lejlighed til at se områder i byen, hvor der er grunde til salg tæt på skole og idrætsfaciliteter. I det tilhørende materiale slås der bl.a. på, at en grund i Dronninglund kan købes fra under 300.000 kr. inkl. moms og tilslutning, hvilket er ca. en mio. kr. mindre end eks. Aalborg-området. Der vil også blive mulighed for at se boliger, der er til salg i byen. Man kan orientere sig herom på hjemmesiden www.dronninglund.dk.

Tilmelding

Det er selvfølgelig først og fremmest mulige tilflyttere fra Aalborg og andre byer, som kampagnen er rettet imod, men arrangørerne understreger, at lokale, som for eksempel ønsker at stifte nærmere bekendtskab med deres lokalområde er velkomne. For alle gælder det, at man skal tilmelde sig på facebook (OplevDronninglund) eller www.dronninglund.dk., så arrangørerne kan tage højde for bustransporten samt mad og drikke. Det er også muligt at køre selv.

- Dronninglund er beliggende tæt på skov og hav i naturskønne omgivelser, som også giver et væld af muligheder for gode naturoplevelser, siger formanden for borgerforeningen, Allan Danielsen, og en anden af tovholderne, byrådsmedlem Bendt Danielsen supplerer:

- Derfor står der også i vores logo: ”Dronninglund - det naturlige sted at bo”, og det vil deltagerne få lejlighed til selv at opleve.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.