Kom og prøv dig selv af

At slås som en viking er også en sport - stort show på havnen viser andre veje til at være fysisk aktiv

Parkour kræver en god fysik. Arkivfoto: Kurt Bering
Aalborg 1. maj 2015 20:00

AALBORG: Du risikerer at rende ind i en flok vilde vikinger, hvis du fredag 8. maj bevæger dig rundt på Aalborgs havnefront.

Den dag er der nemlig Sport in Progress, som kort sagt handler om at præsentere en række mindre kendte sportsgrene.

Blandt deltagerne er vikingegruppen Ihwar, der demonstrerer, hvordan man kæmper på ægte vikingemaner.

Det er femte gang, der afholdes Sport in Progress, og målet er at rykke grænser for, hvor og hvordan man dyrker sport. Samtidig er Sport in Progress med til at støtte de mindre kendte idrætsforeninger og sportsklubber i Aalborg og omegn.

Klik her og læs mere om arrangementet.

- Det er primært unge, der kommer, men alle er velkomne, og der er med garanti god stemning og aktiviteter for enhver smag, fortæller de to studerende Sif Benné Graversen og Lone Kosack, som sammen med omkring 40 andre studerende fra sport management på UCN står bag årets arrangement.

Traditionen tro byder Sport in Progress blandt andet på en stor fodboldturnering, men der er også nye aktiviteter i år. Eksempelvis kan man afprøve yoga, spille floorball eller teste sine fodboldevner på en såkaldt pannabane. Det foregår på en lille lukket fodboldbane, og det særlige ved spillet er, at man kan vinde kampen på knockout ved at lave en tunnel på sin modstander.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...