Kom til Melodi Grand Prix

Radio NORDJYSKE udlodder billetter i uge 6

Jan M. Jensen
Anja Nissen vandt Dansk Melodi Grand Prix 2017 med ”Where I Am”. Foto: Presse/DR
1. februar 2018 11:03

VIND: Nu har du chancen for at opleve den særlige grandprixstemning på tætteste hold, når Danmark 10. februar finder sin vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018 i Gigantium i Aalborg.

Radio NORDJYSKE har nemlig fået fingrene i nogle af de eftertragtede billetter, og de kan blive dine!

Du skal bare være med i Mark Russells grandprixquiz i uge 6 i "Go’ morgen" på Radio NORDJYSKE, så kan det være, at du ender med at løbe med de to billetter.

Aalborg vært for sjette gang

Det er sjette gang, Aalborg er vært for Dansk Melodi Grand Prix. Første gang var i 1992, hvor Kenny og Lotte vandt med "Alt Det Som Ingen Ser". Siden er sange som "In A Moment Like This" (Chanée & N’Evergreen), "Should’ve Known Better" (Soluna Samay) og "The Way You Are" (Anti Social Media) blevet erklæret som vindersange i det aalborgensiske.

Danmark trænger i den grad til oprejsning i melodigrandprixsammenhæng, hvor vi ikke har været i finalen i 2015 og 2016, mens sidste års vinder, dansk-australske Anja Nissen, kun akkurat klemte sig med i finalen.

Lyt med fra mandag

Mark Russell udlodder sine to billetter i "Go’ morgen" mellem 6 og 9 fra på mandag. Desuden kan det være en god idé at holde øje med Radio NORDJYSKEs facebookside sidst på ugen...

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...