Komedie og drama

Hollywoodstjerner og actionfilm - i Skagen Bio

Liam Neeson har hovedrollen i Non-Stop – her ses han i en scene fra filmen. Foto: Hans Jørgen Callesen
Film 18. maj 2014 08:00

SKAGEN: Skagen Bio byder i den kommende tid på to vidt forskellige film – en komedie er drama, der foregår i 12 kilometers højde.

Tirsdag i næste uge, 20. maj, er der premiere på tøsekomedien ”The Other Woman” med danske Nikolaj Coster-Waldau og tre amerikanske Hollywoodstjerner – Cameron Diaz, Leslie Mann og Kate Upton i hovedrollerne.

Carly Whitten (Cameron Diaz) er en benhård advokat fra New York med et sæt skrappe regler, når det gælder mænd og forhold. Da hun møder Mark King (Nikolaj Coster-Waldau), åbner hun op og falder for ham.

Et spontant besøg til hans hus i Connecticut går dog ikke som forventet, for da Carly banker på døren, er det Marks slåbrokklædte kone, Kate (Leslie Mann), der åbner.

Som den hengivne kone, Kate er, er hun dybt chokeret over, at Mark er hende utro, mens Carly er rasende over, at Mark er en gift mand.

Kate, der ikke ved, hvor hun skal gå hen med sin vrede og frustration, opsøger flere gange Carly, der ellers helst vil være fri for yderligere påmindelser om sin kuldsejlede romance. Men langsomt udvikler de to kvinder alligevel et usandsynligt venskab. Og med hjælp fra Amber (Kate Upton), en tredje kvinde fanget i Marks spind af løgne, lægger de en plan, der skal give Mark som fortjent.

Flydrama

Liam Neeson spiller U.S. Air Marshall Bill Marks i den actionfyldte spændingsfilm Non-Stop, der foregår i 12 kilometers højde.

På et fly fra New York til London får Bill en SMS-besked om, at han skal få flyselskabet til at overføre 150 mio. dollars, ellers vil en passager dø hvert 20. minut.

Det bliver langt fra endnu en almindelig dag på jobbet for Bill Marks. Julianne Moore spiller en medpassagererne, og den nyslåede Oscarvinder Lupita Nyong’o spiller en af flyets stewardesser.

Filmen har premiere i Skagen Bio torsdag 22. maj.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...