Kometen Olesen lægger sig i front i Østrig

Golfspilleren Thorbjørn Olesen indtager førstepladsen ved Lyoness Open, hvor et tordenvejr afbrød anden runde.

Kometen Olesen lægger sig i front i Østrig

Det danske golftalent Thorbjørn Olesen gik torsdag endnu en god runde ved Lyoness Open i Østrig og ligger på en øjeblikkelig førsteplads efter en dag, hvor et truende tordenvejr gjorde, at halvdelen af feltet ikke nåede at spille færdig.

Olesen gik anden runde i 68 slag - fire slag under banens par - og kunne altså ikke helt hamle op med sin egen præstation dagen inden.

Her viste han imponerende spil og gik den østrigske bane i 64 slag.

Men samlet set ligger han nu solidt i front med en score, der er 12 under par. Det er tre slag bedre end den øjeblikkelige nummer to, franskmanden Thomas Levet.

Olesen havde efter de første 13 huller lavet fem birdier, men en bogey på 15. hul endte med at skæmme danskerens ellers flotte scorekort.

Den anden danske deltager, Thomas Nørret, gik banen i par og er placeret som nummer 22, men fortsat mangler altså en lang række spillere at gennemføre anden runde.

Med sit solide forspring må Thorbjørn Olesen dog formodes at indlede de kommende dages finalespil som turneringens nummer et.

Med topplaceringen fortsætter Olesen dermed de gode takter, han viste ved British Open, hvor han blandt andet gik en runde med sit store idol Tiger Woods og sluttede på en samlet niendeplads.

Den flotte præstation i British Open bragte for første gang i karrieren Thorbjørn Olesen ind i top-100 i verden. Efter turneringen ligger han nummer 99 på verdensranglisten.

Spillerens store gennembrud kom i april, da han vandt European Tour-turneringen Sicilian Open.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.