Komiker efterladt i bidende kulde

Komikeren Geo var inviteret til kollegaen Jonathan Spangs fødselsdagsmiddag, men måtte vente længe på at blive lukket ind til festivitasen.

De lever af at joke, og derfor er det ikke til at vide, om misforståelser er en del af løjerne eller ej.

Da Jonatan Spang onsdag aften fejrede sin 37-års fødselsdag, var hans komikerkollega Geo inviteret til fødselsdagsmiddag for at fejre ham.

Men om det var en joke eller en misforståelse, vides ikke, men Geo måtte i hvert fald vente i en halv time på at blive modtaget til middagen.

Ventetiden brugte han derfor på at opdatere sin Instagram-følgerne om Spangs manglende modtagelse eller respons på sine henvendelser.

- Jonathan Spang har fødselsdag og har inviteret på middag ... men nu har jeg ringet på og ringet på og sms'et i 30 minutter, men bliver ikke lukket ind - nogen, der ved, om invitationen var en rigtig sjov (kold) joke, spørger Geo og sætter snemand og snefnugs-smileyer til selfien.

Geos selfie fik en Instagram-følger til at henvende sig til Spang, om hvorfor Geo ikke blev lukket ind. Og noget tyder da også på, at der var tale om en misforståelse, for Spang kommenterede selv Geos billede med følgende besked:

- Kom nu bare ind, drama-Geo.

Og så kunne fødselsdagen ellers begynde for Spang, der også fejrede sig selv på sin Instagram med en fødselsdagsselfie med et Dannebrogsflag, hvor hans nøgne krop udgør det hvide kors.

- Ingen grund til at skjule det. Jeg har fødselsdag, lød det smilende fra fødselsdagsbarnet.

Geo har det borgerlige navn Christian Geo Heltboe, mens Jonatan Spang hedder Jannik Kåre Jonatan Spang Olesen.

Jonatan Spang har senere i år premiere på sit nye show "Jonatan Spangs Danmark."

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Medier: Kendt nordjysk køkkenkæde styrer mod konkurs
Luk