Komiker flyver højt på fødselsdagsgave

Komikeren Andreas Bo fik en tur i en flysimulator i fødselsdagsgave. Var hans flyvetur virkelig, havde det haft fatale konsekvenser.

Som standup-komiker har han stort set altid styr på sit publikum, men det samme gør sig vist ikke gældende, når han leger pilot.

Her var han nemlig for nylig skyld i, at flere hundrede fiktive mennesker mistede livet, da han prøvede kræfter med en flysimulator.

- Altså, hvis leg var virkelighed, så har jeg lige været skyld i 2345 uskyldige menneskers død, og jeg har jævnet Rundetårn med jorden. Shit happens, skriver den 48-årige entertainer således om et billede på hans Instagram-profil, der forestiller ham i simulatoren.

Når det var muligt for Andreas Bo at styrte det imaginære fly ned, er det faktisk lidt af en bedrift. Sammen med sig i simulatoren havde han nemlig vennen Anders, der er rigtig pilot.

Lige lidt hjalp det. Prøveturen, der var en fødselsdagsgave til komikeren fra hans "fantastiske assistent Trine", endte galt, og forhåbentlig holder Andreas Bo sig for eftertiden på passagersæderne, når han sætter sig ind i en flyvemaskine.

På Instagram kan du se billedet af komikeren i flysimulatoren: https://instagram.com/p/1VHnolrk8J/?taken-by=andreasbo1

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.