Komiker indgår forlig efter dødsulykke

Walmart og komikeren Tracy Morgan er nået frem til et forlig efter dødsulykken, hvor detailgigantens lastbil torpederede en limousine.

Efter den tragiske dødsulykke, der dræbte en og kvæstede fire hårdt - inklusive den folkekære komiker og skuespiller Tracy Morgan - er detailvaregiganten Walmart og den 46-årige Emmy-nominerede tv-stjerne nu nået frem til et forlig.

Tilbage i juni sidste år torpederede en lastbil fra Walmart bagenden på Morgans limousine, og det fatale sammenstød kostede komikerens ven, James McNair livet, mens han selv fik et alvorligt hovedtraume og brækkede sin næse, et ben og flere ribben. Derudover blev yderligere tre andre kvæstet i den fatale dødsulykke.

Knap et år efter tragedien kan komikeren nu sætte et foreløbigt punktum i sagen mod detailkæden, som hele tiden har taget påtaget sig det fulde ansvar for ulykken.

- Walmart har gjort det rigtige for mig og min familie og for mine kammerater og deres familie. Jeg er taknemmelig for, at sagen blev løst i god ro og orden, siger "Saturday Night Live"-stjernen i en pressemeddelelse torsdag, mens hans advokat, Benedict Morelli, tilføjer:

- Walmart og jeg arbejdede flittigt for at komme frem til dette forlig. Walmart har taget fuldt ansvar for ulykken, og det er vi meget taknemmelige for.

Også detaildirektøren for Walmart, Greg Foran, er tilfreds med forliget, hvis indhold og vilkår ikke er offentliggjort.

- Vi ved, at der er intet, vi kan gøre for at ændre, hvad der skete. Walmart har gjort alt, hvad vi overhoved kan for at hjælpe de mennesker, som er blevet ramt af ulykken. Vi har arbejdet tæt sammen med Morgans advokat, og vi er glade for at have nået en mindelig løsning på retssagen, siger Foran og tilføjer:

- Vi er dybt kede af, at en af vores lastbiler var involveret, og vores tanker fortsætter med at gå ud til alle, der var involveret i ulykken.

Tracy Morgan er endnu ikke vendt tilbage på arbejde efter ulykken. Han har fire børn og brød gennem som skuespiller i det populære sketchshow "Saturday Night Live." Derudover har han haft sit eget comedyshow og stor succes i den populære satireserie "30 Rock."

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.